Om Atecha
Atecha är en webbyrå som arbetar dagligen med att forma och skapa innovativa helhetslösningar åt företag runt om i Norden – och vår ambition är att växa tillsammans med våra kunder.
Som vanligt så utvecklar vi alltid projektet i förskott just för att ni ska känna er trygga med vilken webbyrå ni anlitar. Vi tar alltså ingen förskottsbetalning eller debiterar någon timbetalning, vi tror helt enkelt inte på det förslaget. Vi startade för 1 år sedan genom ett brinnande intresse för det digitala. Idag står vi stadigt med vår erfarenhet i Stockholm.
Vårt främsta fokus ligger i att effektivisera och förtydliga våra kunders digitala närvaro. Med omfattande tjänster och täckande kompetens har vi vad som krävs för att hjälpa företag i alla storlekar med helhetslösningar redo att användas. Givetvis alltid optimerade för bästa synlighet och maxad lönsamhet ut mot konsument.
Vi kan webbutveckling, webbdesign, e-handel, SEO, digital annonsering, sociala medier och hosting samt erbjuder utöver det också expertis inom grafisk design, textbearbetning, översättning, omfattande support och mycket mer därtill.
Våra tjänster
Webbplats
Webbdesign
E-handel
Bokningssystem
Responsiv design
Mobilanpassning
Språktillägg
Översättning
SEO
Social media
Grafisk design
Varumärke

Redo att starta ett projekt? Tryck här